Stichting Vrienden van Wieldrecht

Vrienden van Wieldrecht: Een lustrum

13 september 2018

Afgelopen seizoen was alweer het vierde jaar van de Vrienden van Wieldrecht. Een seizoen waarin we gelukkig de vereniging goed hebben ondersteund door een mooie financiële bijdrage, maar ook door de steun aan een aantal initiatieven. Via deze weg willen we nogmaals alle vrienden bedanken die deze belangrijke bijdrage mogelijk hebben gemaakt.

Het was ook goed om te zien dat de verschillende leden weer met regelmaat bij elkaar kwamen. Tijdens enkele wedstrijden van het 1e elftal, op de afsluitende BBQ en ook buiten de ‘officiële’ momenten.

Culinaire avond

Eén van de officiële momenten was een mooie avond bij Bistro Twee33 op de Wijnstraat in Dordrecht. Onder begeleiding van heerlijke gerechten en bijpassende wijnen kreeg een groot deel van alle vrienden een kijkje achter de schermen in de arbitrage van het betaald voetbal door topscheidsrechter Danny Makkelie. Een zeer geslaagde avond.

Afscheid

Het was ook een jaar van afscheid. Helaas zagen we een paar vrienden afscheid nemen, maar daarnaast hebben we ook afscheid genomen van voorzitter Bert van Gils. Met veel inzet heeft Bert vier jaar lang de kar getrokken. Zonder zijn bijdrage waren we nooit op de plek gekomen waar we nu zijn. Via deze weg willen wij nogmaals onze dankbaarheid aan Bert tonen.

Kleine verandering nieuwe seizoen

Het nieuwe seizoen is intussen weer begonnen. Voor dit seizoen zijn er een paar veranderingen rondom de Vrienden van Wieldrecht. Door het vertrek van Bert van Gils is de nieuwe voorzitter Fabian de Jong. Na vier jaar algemeen bestuurslid te zijn geweest neemt hij het stokje over. Daarbij blijven Henk Tempelaar (secretaris) en Peter Tempelaar (penningmeester) hem ondersteunen.

Als bestuur van de vrienden zijn we ook erg blij met de komst van een sponsorcommissie. Dit geeft veel mogelijkheden tot samenwerking en dat kan alleen maar ten goede komen van de sponsoren en natuurlijk Wieldrecht zelf.  De samenwerking gaat tot nu toe erg goed en werpt ook zijn vruchten al af.

Het afgelopen seizoen heeft ons ook geleerd de ‘formule’ van de vrienden iets te wijzigingen. Zo zagen we de opkomst rondom de wedstrijden van het 1e elftal flink dalen. Daarom hebben we voor dit seizoen besloten om maar rond 1 wedstrijd van het 1e een bijeenkomst te houden, maar dan wel direct uit te pakken.
Daarnaast hebben we in de winterperiode uiteraard weer een bijeenkomst buiten de vereniging en sluiten we het seizoen traditioneel af met een BBQ.

Wij kijken uit naar weer een mooi seizoen en hopen het aantal vrienden weer uit te kunnen breiden!

Fabian de Jong
Henk Tempelaar
Peter Tempelaar