Vriendinnendag 2017

31 mei 2017

 

Op zaterdag 10 juni 2017 tussen 09:45 en 11:30 uur wordt op vv Wieldrecht een vriendinnendag georganiseerd. De Vriendinnendag is bedoeld voor meiden in de welpen- / pupillen- en/of juniorenleeftijd. (leeftijd 4 t/m 14 jaar)
Gewoon lekker een uurtje met alleen maar meiden trainen, partijtjes en vaardigheidstestjes afleggen. Plezier staat voorop.

Meiden die al lid zijn van onze voetbalvereniging mogen een vriendinnetje, klasgenootje, nichtje of buurmeisje meenemen naar onze vereniging. (mogen natuurlijk ook alleen komen) Er worden groepjes ingedeeld op leeftijd. Ook niet leden zijn van harte welkom. De vriendinnendag voor de leden van vv Wieldrecht wordt gecombineerd met de familiedag. (leden kunnen meedoen aan vriendinnendag en vaardigheidsdag)

Wanneer er meiden zijn die mee willen doen met de vriendinnendag, graag  formulier invullen bij de bar of een berichtje sturen  naar f2hkerseboom@hetnet.nl. Na de training is er voor iedereen een goody bag. Wij hebben er zin in en hopen dat er veel meiden komen.

 

Marcel Kerseboom