Jeugdtrainers selectieteams seizoen 2017/2018

23 april 2017

In december zijn de 1e gesprekken al opgestart door de TC-jeugd met de trainers van de verschillende selectieteams. De TC-jeugd wist al snel welke contracten zij graag verlengd zagen worden. In de maanden daarvoor hadden er immers ook al evaluatiegesprekken plaatsgevonden met de diverse trainers.

Inmiddels zijn we een paar maanden verder en zeer verheugd mede te delen dat wij alle hoofd-/ en assistent-trainers van de bovenbouw jeugd bekend kunnen maken.

JO19-1

De beide zeer succesvolle trainers Romano Gilaard en Michael Witman, die voor de broodnodige en langs gekoesterde wens naar promotie gezorgd, hebben voor één seizoen bijgetekend. De samenwerking bevalt beide partijen prima, dus ook volgend seizoen staan beide trainers in de hoofdklasse (!) voor het vlaggenschip van de jeugdafdeling.

JO17-1

Ook JO17-1 maakt een uitstekend seizoen door. In de hoofdklasse wordt in april nog steeds voor het kampioenschap gestreden onder de bezielende leiding van Jordy Valkestijn. Jordy heeft vorig jaar met succes zijn TC2-diploma behaald en zal ook volgend seizoen voor deze talentvolle groep staan. Daarnaast kunnen wij met vreugde mededelen dat de huidige trainer van JO17-2, Wim van Kooten, komend seizoen Jordy als assistent-trainer zal bijstaan. Wim die al jaren laat zien een talentvolle trainer te zijn zet zo zijn volgende stap binnen de Wieldrecht-jeugd.

JO15-1

Jarenlang uitkomend op 3e divisie landelijk niveau, maar voor volgend jaar in de Hoofdklasse spelend. Humphry Thiesky zal volgend seizoen de hoofdtrainer zijn van deze lichting. Na jarenlang de jongste jeugd te hebben getraind zijn wij blij dat hem een nieuwe uitdaging kan worden geboden binnen de vereniging. Huidig hoofdtrainer Bart Dubbeldam zal hem daarin als ervaren rots in de branding ondersteunen. Samen hebben zij komend seizoen de leiding over de JO15-1.

JO13-1

Wat goed is hoeft niet veranderd te worden en zo is het bij JO13-1. Sander van Andel als hoofdtrainer, André Maissan samen met Nykle Weijts als assistent vormen ook komend seizoen de leiding van het talentvolle D-team. Dit team, bestaand uit 60% 1e jaars D-spelers, maakt een prima seizoen door. Zowel als team als individu is er erg veel vooruitgang te zien en dat is de reden dat de TC-jeugd ook graag met hun een nieuw seizoen ingaat.

De komende weken zal worden gebruikt om ook bij de jongere teams voor de juiste trainers te zorgen, dus nog voldoende werk aan de winkel.

TC-jeugd