Framevoetbal bij Wieldrecht

19 juni 2018

In samenwerking met Rijndam Revalidatie geeft voetbalvereniging Wieldrecht kinderen (7 t/m 14 jaar) met een beperking een unieke kans. Wieldrecht start met trainingen framevoetbal. Dit is een vereenvoudigde vorm van voetbal, waarbij kinderen met een rollator of looprekje ook kunnen genieten van deze mooie sport.

Op donderdag 28 juni en donderdag 5 juli wordt er tweemaal een clinic framevoetbal gegeven. Van 16.30 tot 17.30 uur zal er op het kunstgrasveld getraind en geoefend worden.

Iedereen die wil framevoetballen of kennis wil maken met framevoetballen is van harte welkom! Aanmelden voor de clinics kan via secretaris@wieldrecht.nl

De beide clinics zullen onder leiding staan van Ramon Storm, bewegingsagoog bij Rijndam Kinderrevalidatie en Arthur van Moorst (initiatiefnemer vanuit onze vereniging). Zij zullen er, samen met andere vrijwilligers van vv Wieldrecht, een leuke en leerzame voetbalmiddag van maken! Ook de KNVB ondersteunt het initiatief.

Het is de intentie van vv Wieldrecht om na deze twee clinics door te gaan met training geven aan framevoetballers en om mee te gaan doen aan oefenwedstrijden tegen andere framevoetbal-teams.