Sponsormogelijkheden

Samen scoren!
Dat is wat de v.v.Wieldrecht met u als sponsor wil bereiken. Onze club is één van de grootste verenigingen in de Drechtsteden, waar prestaties en gezelligheid al meer dan een halve eeuw hand in hand gaan. Opgericht in juli 1947 telt onze club naast vele rustende leden en donateurs bijna 750 actieve leden.

Door sponsoring kan de vereniging blijven voortbestaan en kunnen diverse activiteiten voor de senioren en junioren gefinancierd worden. Bovendien kan het voetbaltalent, dat binnen de v.v.Wieldrecht opgroeit, voor de vereniging behouden blijven. Zo kan het eerste elftal in de komende jaren een stabiele tweede klasser worden.
Naast de betrokkenheid die u toont voor onze vereniging en de goodwill die u kweekt bij bestuur, leden, vrijwilligers en toeschouwers, vergroot u uw naamsbekendheid in de regio en begunstigt u uw imago bij de betreffende doelgroepen.

Onderstaand worden alle sponsormogelijkheden binnen de v.v. Wieldrecht voor u op een rijtje gezet.

Activiteitensponsoring:
De Wieldrecht Cross, het Boekelkamp, het F-kamp en ga zo maar door. Er worden jaarlijks talloze activiteiten georganiseerd die een financieel steuntje in de rug goed kunnen gebruiken.

Advertentie in het clubblad en/of presentatiegids:
Diverse advertentiemogelijkheden stellen u in staat om leden en sponsors te bereiken met uw boodschap. Het clubblad wordt jaarlijks 6 keer uitgegeven in een oplage van +/- 750 exemplaren.

Advertentie op de website:
Zoals vermeld op de homepage is deze website, naast het sportpark “De Smitsweg” en het clubblad “Het Doel”, een visitekaartje van onze vereniging. Uw advertentie geniet dan ook op deze website de uitstraling die zij verdient.

Balsponsor:
Al jaren is het een doorslaand succes. Voor een gering bedrag wordt u sponsor van de wedstrijdbal van het 1e elftal, het 2e elftal van de v.v. Wieldrecht. Als dank krijgt u een verzorgde vermelding op een sponsorbord aan de wand in de hoofdkantine en een benoeming in een advertentie in het clubblad.

Businessclub:
Om lid te worden van de Businessclub “Vrienden van Wieldrecht” kunt u een mail sturen naar: vrienden@wieldrecht.nl

Club van 50:
Voor een gering bedrag wordt u lid van deze “Club”, krijgt u een vermelding op een sponsorbord en ziet een ieder dat u de v.v.Wieldrecht een warm hart toedraagt.

Reclamebordsponsoring:
Wees er snel bij want het hoofdveld hangt bijna vol! Via een reclamebord communiceert u met uw doelgroep op een professionele manier.

Shirtsponsoring:
Het genereren van naamsbekendheid en goodwill in de Drechtsteden via de aankleding van een Wieldrechtteam met een voetbaltenue, eventueel trainingspakken, tassen, etc, voorzien van uw bedrijfslogo.

Voor meer informatie over de sponsormogelijkheden of combinaties hiervan
kunt u ook contact opnemen met de sponsorcommissie