Vrijwilliger Patrick Kappetein overleden

06 september 2018

Op dinsdag 4 september is tot ons grote verdriet Patrick Kappetein overleden.

Zaterdag sloeg het noodlot toe. Als begeleider van zijn kinderen bij de City Swim raakte Patrick onwel en als gevolg daarvan is hij overleden. We herinneren Patrick zoals hij die zaterdag actief was; als betrokken vader, zijn kinderen begeleidend bij sportieve activiteiten.

In de jaren, dat hij zich inzette voor v.v. Wieldrecht, was dat om het team van een van zijn kinderen te begeleiden, soms als coach, soms als scheidsrechter, soms zelfs beide. Maar ook bij diverse jeugdactiviteiten, zoals de avondvierdaagse, was Patrick er om een Wieldrecht groep te begeleiden.
Hij stond daarin voor zijn kinderen klaar, maar ook voor kinderen van een ander. Altijd kon de vereniging een beroep op hem doen.

We zullen als vereniging een betrokken vrijwilliger missen. Voor de kinderen Sven en Fenna is het nog veel zwaarder. We zullen vanuit de teams en vanuit de jeugdafdeling ons inzetten om hen tot steun te zijn in de moeilijke tijd die ze nu doorgaan.

In overleg met de familie is besloten, dat de trainingen en wedstrijden van de club door zullen gaan. Enige uitzondering hierop is het JO12 team, dat een korte pauze inlast.

Voor degene die hun steun willen betuigen via een kaartje, kunnen deze richten aan het adres Heimerstein 82, 3328 MH Dordrecht. Leden die nadere informatie wensen over de uitvaart, kunnen zich richten tot Arthur van Moorst (jeugdvoorzitter@wieldrecht.nl) of Marcel Kerseboom (meiden.wieldrecht@kpnmail.nl).

Jeugdafdeling v.v. Wieldrecht