Voetbal.nl? Wedstrijdzaken?

30 augustus 2017

Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app staan klaar! (Bron: Sportlink)
Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur! Dit betekent dat je ook van start kunt met de nieuwe Voetbal.nl app en de KNVB Wedstrijdzaken app.
Of je nou alleen voetballiefhebber, ouder, fan of speler bent. Of je gaat als scheidsrechter, wedstrijdsecretaris of aanvoerder aan het werk. Voetbal.nl of de KNVB Wedstrijdzaken app komt altijd van pas!
In dit bericht een korte uitleg over wanneer je welke app moet gebruiken. En dit bericht zal zeker niet het laatste zijn.

De KNVB Wedstrijdzaken app

Dé app met het digitaal wedstrijdformulier.

Speciaal voor wedstrijdsecretarissen, voor de leiders, voor de aanvoerders van de teams en uiteraard ook voor de scheidsrechters.

Voetbal.nl

De app voor iedere voetballiefhebber in Nederland!

Of je nou speler, ouder, opa of oma bent. Altijd en overal op de hoogte van de uitslagen, standen, programma’s.Volg je favoriete spelers en mis niets!

Aan de slag
Beide apps beginnen bij het inloggen en registreren. Of je nou met Voetbal.nl of met de KNVB Wedstrijdzaken app gaat werken, iedereen moet zich registeren –  en daarna inloggen – met het e-mailadres dat bekend is bij de club. Voordeel is dat je in beide apps met dezelfde gegevens kan inloggen.

Log je in met het mailadres zoals bekend is bij de club dan zie je op je startscherm (volgens Sportlink) belangrijk KNVB/voetbalnieuws en jouw activiteiten, zoals  je programma en je uitslagen. Goed inloggen is dus heel belangrijk.

 

Kom je er niet uit? Kijk dan hier voor hulp.
Deze voorbeeldtekst beschrijft wat Wieldrecht heeft geregeld (of nog regelt) zodat iedereen goed van start kan met Voetbal.nl en de personen met een leidinggevende rol bij een team, direct kunnen inloggen in de KNVB Wedstrijdzaken app.

Sportlink stuurt regelmatig tweets. Die zullen we zo nodig via een retweet verder sturen. Volg @vvWieldrecht!

Vragen
Hebben leiders/aanvoerders/ wedstrijdsecretarissen vragen over KNVB Wedstrijdzaken?
Als het gaat om uitleg en regels heeft de KNVB een overzichtelijke pagina in Assist klaarstaan. Met bijvoorbeeld duidelijke instructievideo’s en verdere uitleg.
Hierbij natuurlijk de link: http://www.knvb.nl/mdwf 

NB. De frequentie waarmee updates van de genoemde apps verschijnen is zeer hoog. Controleer s.v.p. dagelijks op updates.