Vanuit de bestuurskamer

23 juni 2017

Voetbal – bekerkampioenen
Dus felicitaties. Zowel het 2e teams als JO13-1 heeft op 10 juni de bekerfinale gewonnen! Een fantastische prestatie waar we als club trots op mogen zijn!! Foto’s en filmpjes zijn via onze foto-albums en andere media al ruimschoots gedeeld.

Toernooien
Het leeft weer. Dankzij de inzet van vooral Lex Zwanenburg en Sander van Andel hebben we in mei en juni bij Wieldrecht voetbaltoernooien gehouden voor de welpen, de O9 en de O13 jeugd. Leuk, gezellig, goed voetbal en soms ook genadeloze hitte. De held van de toernooien was toch wel een andere kampioen: O19-1 speler Mohammed die op 27 mei in de verzengende hitte de gehele dag actief was als scheidsrechter. Dat deed hij terwijl hij zich strikt hield aan de regels van de Ramadan. Respect!

Familiedag
Dankzij de inzet van Ron Horsten, Marcel Kerseboom en Pun Valk ( zonder de vele, vele vrijwilligers die zich die dag hebben ingezet te korte te doen) hebben we weer een grandioze familiedag gehad. De weergoden waren ons goed gezind en de vaardigheidsdag was weer een succes. Namens het bestuur nog maar eens: BEDANKT!!! Zie ook het bericht van Ron en de beelden in de foto-albums.

Mobiel digitaal wedstrijdformulier
Dat ziet er ingewikkelder uit dan het is. Er zijn wel een paarveranderingen op komst. Vanaf 1 juli 2017 verdwijnen de spelerspassen zoals wij die nu kennen. Vanaf die datum zullen alle spelerskaarten via een mobiel apparaat (telefoon of tablet) zichtbaar gemaakt worden vanuit Sportlink. Dit geldt voor alle elftallen. Trainers en/of leiders zullen zelf moeten zorgen dat de wedstrijdformulieren digitaal zijn ingevuld. De scheidsrechter zal dan via een mobiel apparaat voor aanvang van de wedstrijd de spelerskaarten controleren. Voor de jongste teams blijft de wedstrijdadministratie zoals die is.
Meer informatie volgt via de website. Trainers en leiders zullen hierover uiteraard worden geïnformeerd!

Wijziging website
Vanaf 1 juli 2017 is Sportlink de enige organisatie die namens de KNVB digitale wedstrijdinformatie verstrekt. Dat gebeurde tot nu toe een andere tussenpersoon. Omdat Sportlink ook leverancier is van de KNVB wedstrijd app, van templates van websites, club apps en interne TV-kanalen voor clubs hebben we besloten om deze diensten van  Sportlink af te nemen. De lange termijn baten wegen op tegen de (eenmalige) kosten die we daarvoor moeten maken. Vanaf september zal Wieldrecht zich op een nieuwe manier digitaal presenteren en zal heel veel informatie-uitwisseling met de leden digitaal gaan.
De ICT commissie (de 3Js, Marco, Fabian en Hans de Jong) heeft de uitdaging op zich genomen om de technische en inhoudelijke veranderingen op communicatiegebied te realiseren. Wees vooral benieuwd en vraag ernaar.

Vloer in het clubgebouw
De plannen zijn in ontwikkeling. De wil om te realiseren (kantine en kinderopvang-ruimte) is er. Afwegingen op het gebied van slijtvastheid, comfort, duurzaamheid, exploitatiekosten en investering zullen een vloer opleveren waar we trots op zijn.