Vanuit de bestuurskamer

22 mei 2017

 

Wedstrijdvormen voor O8 en O9.
Dinsdag 23 mei is de KNVB te gast voor een bijeenkomst/demonstratie  over de wedstrijdvormen voor de onder 8 en onder 9-jarigen, waarmee we het seizoen 2017/2018 van start gaan. Deze bijeenkomst,  voor jeugdtrainers en ouders van jeugdspelers, begint om 18.15 uur en eindigt om 19.30 uur.

Familiedag 10 juni 2017
Wij zijn erg blij dat Marcel Kerseboom en Ron Horsten de organisatie van de vaardigheidsdag op 10 juni over te nemen van Dennis Pallit en Bert ter Veen, zodat deze dag gewoon door kan gaan.
Volg de Wieldrecht website, de Wieldrecht facebook pagina en/of VV Wieldrecht op Twitter voor nadere berichten.
We sluiten deze dag afg met de vrijwilligers BBQ. Alle vrijwilligers krijgen een uitnodiging per mail. We verzoeken iedereen die een mail ontvangt te antwoorden over deelname. Dat maakt een passende inkoop mogelijk en vermindert verspilling.

Wat er nog meer te gebeuren staat

  • activiteiten in verband met het 70-jarig bestaan van onze vereniging; nader bericht volgt binnenkort;
  • de vloer van onze kantine gaat hopelijk deze zomer vervangen worden; de financiering is echter nog niet helemaal geregeld;
  • het wedstrijdsecretariaat gaat een aangename ontvangst- en bespreekruimte worden
  • Stichting “voor SARA” houdt op ons complex op zaterdag 19 augustus een benefietdag, Er circuleren al diverse berichten via social media en posters. Het bestuur heeft, na een gesprek met Mark van de Linden en Joost Verbrugge, haar steun toegezegd. Nadere informatie over deze dag volgt.
  • Een week later op  donderdag 24 en zaterdag 26 augustus  vindt het jaarlijkse Jan Stam toernooi plaats.  Henk de Kleijn en Nico Koster zijn weer bereid de organisatie op zich te nemen.

Tot slot
ING is voor de komende 3 jaar weer bordsponsor van Wieldrecht.