Toekomst van de Wieldrecht jeugd

30 december 2017

Ja, dat was op 20 december 2017 het thema van de bijeenkomst in het Wieldrecht clubgebouw, onder het motto ‘Behoud het goede en verbeter waar dat nodig is’. De veertig aanwezigen kwamen uit uit alle geledingen. Ouders van jeugdspelers, jeugdspelers zelf, voormalig 1e elftalspelers, trainers, technische commissie, oud-bestuursleden, ereleden, clubscheidsrechters.  Zelfs een jeugdtrainer van een andere vereniging (maar ook sporadisch speler van Wieldrecht 3) nam deel. En het thema had al snel de reikwijdte ‘toekomst van de vereniging’. Zie onze facebookpagina voor een fotorapportage en bijbehorende samenvatting van Leo Vos.

De aanleiding (sinds de laatste Algemene LedenVergadering op 20 november nog maar twee bestuursleden en het vrijwilligersbeleid mede daardoor niet ingekaderd) maakte veel open en positieve gedachten los, en die zijn verzameld in puntige stellingen. Op basis daarvan zal in in begin 2018 een vervolgbespreking plaatsvinden. Iedereen blijft geïnformeerd en we roepen iedereen op een bijdrage te leveren.

Zoals ook op de Wieldrecht facebookpagina  vermeld waren de onderwerpen ‘kennis van de vereniging’, waarom we trots zijn op onze vereniging, waar de kracht ligt.

Iedereen leverde daarna zijn bijdrage is stellingen welke zaken we moeten behouden en welke we moeten verbeteren. Sommigen benaderden dat vanuit posities en functies, anderen vanuit de activiteiten. Als we dat combineren resulteert dat vrijwel zeker in een transparant functionerende, helder geleide en zichzelf verbeterende vereniging. Niet alleen plezierig om in te verblijven (dat was unaniem de uitkomst van alle werkgroepen), maar ook om te leiden.

De webmaster ziet uit naar de volgende bijeenkomst.

 

____________________________________________________________________________________
PS. Onze website is minimaal georganiseerd, omdat de kracht van het vinden in het zoeken besloten ligt. Als je in Google Chrome een zoekopdracht geeft met Wieldrecht als eerste woord vind je vrijwel alles wat we hebben gepubliceerd. Helaas niet alle berichten over Wieldrecht op andere websites. Wel mogelijk achterhaalde gegevens, als er de meeste recente gegevens bij de webmaster ontbreken.