SOMERkamp 2018

10 februari 2018

somerkamp2017_1_optEen klein bericht voor een groots evenement. Alle jeugdleden tussen 9 en 18 jaar oud hebben het waarschijnlijk al per e-mail ontvangen. En gezien de belangstelling behoeft het eigenlijk geen toelichting:

Ook SOMERkamp 2017 was een succes
In mei 2017 was het dan weer zover, de 2e keer naar de Someren voor hèt voetbalkamp van Wieldrecht! Gezelligheid, plezier, saamhorigheid, gekkigheid, voetballen, zwemmen (bij mooi weer), spelen, testen en nog veel meer!!
Dus dit jaar gaan we weer …..
Het kamp vindt plaats van maandag 30 april tot en met vrijdag 4 mei 2018 en kost € 100,- .
Ben je tussen de 9 en 18 jaar meldt je dan zo snel mogelijk aan!
Tijdens het kamp wordt je naar leeftijd ingedeeld in groepen van ongeveer 10 jongens of meisjes. Iedere groep krijgt een ervaren leider toegewezen. We slapen in slaapkamers met stapelbedden en er wordt drie keer per dag gezamenlijk gegeten. Overdag wordt er veel gesport en de traditionele testen die we de afgelopen 43 jaar hebben afgenomen zullen ook weer afgenomen worden. Bij deze testen wordt je bijvoorbeeld beoordeeld op balvaardigheid, snelheid en behendigheid. De persoonlijke resultaten van de testen tellen mee voor het diploma, dat aan het einde van het kamp wordt uitgereikt. De resultaten van de testen, voetbaltoernooien en spellen worden bijgehouden in een weekklassement. Verder is er natuurlijk ook weer een voetbalcompetitie. Uiteraard is plezier en gezelligheid het allerbelangrijkste tijdens deze vijf dagen zodat we met z’n allen terug kunnen kijken op een geweldig kamp!

Alle dagen de gehele dag vertier
”s Avonds wordt er uiteraard ook een programma verzorgd, waarbij je samenspeelt met deelnemers uit andere groepen (van JO10 t/m JO19 en MO11 t/m MO13).
Naast het voetballen kun je op het terrein ook tafeltennissen en bij mooi weer kan er een gezwommen worden in het ven dat op het terrein aanwezig is.
Voor de ouders: het zwemmen vindt altijd plaats onder toeziend oog van minimaal twee leiders (bij mooi weer zelfs door meerdere…). Nadat de kinderen ’s avonds slapen, wordt er door de leiding in twee ploegen wacht gehouden zodat er te allen tijde een toeziend oog is.

Inschrijven kan  via de website of door middel van het inschrijfformulier dat achter de bar verkrijgbaar is. Wil je meer informatie? Of heb je de bevestiging van je inschrijving niet ontvangen? Stuur dan je mail naar: somerkamp@wieldrecht.nl. Dit mag je echt niet missen!
Zoek (Google) naar de ‘somerkamp wieldrecht’ berichten en je bent overtuigd.

De tot 17 februari aangemelde deelnemers

NaamTeam
Dano de KreekJO15-1
Misha MaissanJO15-1
Renzo MaissanJO13-2
 Zoë KlapperMO13-1
 Farah Kolsters MO13-1
 Ella van Ingen MO13-1
Maryse van der HamMO13-2
Emma StroeMO13-2
 Emily Jeras MO13-2
Isabelle HorstenMO13-2
Femke HorstenMO13-2
Rohan van der SpoelJO12-1
 Storm van den AdelJO11-1
 Jazzlyn de Ruiter MO11-1
 Lieke Jabaaij MO11-1
Amy van GemertMO11-1
Sam van DijkMO11-1
Kim KolstersMO11-1
Chloë de VriesMO11-1
Ayanna van der SpoelMO11-2
Mitch KlapperJO10-1
Mees KarelseJO10-1

Somerkamp1