Pupil v.d. Week: Mila Palit

06 december 2018

Hallo allemaal,

Mijn naam is Mila Palit, ik ben 8 jaar oud en speel rechtsvoor in meiden MO11-1. Het is een super leuk en gezellig meidenteam en we winnen ook regelmatig wedstrijden. Ik voetbal al 3 jaar bij Wieldrecht, net als mijn broer Max. Mijn ouders hebben er ook altijd gespeeld.

Naast voetballen vind ik turnen en vloggen ook heel leuk. Kijn maar eens op mijn youtube kanaal Mila’s Wereld (vergeet niet gelijk even te abonneren). Ik zit op het Kristal in groep 5 en bijna de helft van mijn klasgenootjes zit ook op Wieldrecht.

Als ik later groot ben, wil ik graag net zo goed worden als Lieke Martens. Zij is net als ik snel en scoort vaak belangrijke doelpunten.

Ik hoop, dat we gaan winnen, mijn voorspelling is 3-2 en dat Daan Vegt scoort. Daan Vegt is mijn favoriete speler uit het eerste, het zou leuk zijn als ik ook nog even met hem op de foto kan.

Heel veel succes Wieldrecht, maak ons TROTS!!

Vriendelijke groetjes,
Mila Palit

Lijkt het jou leuk om net als Mila een keertje te schitteren als pupil van de week bij de hoofdmacht van Wieldrecht. Stuur dan jouw persoonlijke verhaal met daarin alles wat we van jou moeten weten naar: pupilvdw@outlook.com en wie weet ben jij volgende keer degene die in het zonnetje gezet zal worden.