Jeugdselectietrainers seizoen 2018-2019

19 juni 2018

Nadat in februari reeds met de verschillende trainers overeenstemming is bereikt over het nieuwe seizoen, heeft op 14 juni jl. in het bijzijn van het voltallige bestuur en de TC-jeugd de ondertekening van de overeenkomsten plaatsgevonden.

In november 2017 is reeds begonnen met de 1e gesprekken met de jeugdselectietrainers. Evaluatie van het huidige seizoen en al een voorzichtige doorkijk naar het nieuwe seizoen kwam al aan de orde. De gesprekken hebben in de maanden januari en februari een vervolg gekregen en hebben uiteindelijk geleid tot de ondertekening van de overeenkomsten tussen de verschillende trainers en Wieldrecht.

Als bestuur en TC-jeugd zijn wij blij, dat komend seizoen de begeleiding van de jeugdselectieteams, die allemaal op hoofdklasse-niveau actief zullen zijn, er als volgt uitziet:

JO11-1

Iets om trots op te zijn als vereniging. Een jongen van de club die zich al jaren voor de club inzet. Niet alleen als voetballer, maar ook als vrijwilliger. Ard Nagtegaal zal komend seizoen de JO11-1 onder zijn hoede hebben.

JO13-1

Na een meer dan prima seizoen te hebben gedraaid, 2e in de Hoofdklasse, zal hoofdtrainer Sander van Andel ook volgend seizoen JO13-1 weer trainen. Hij zal daarbij geholpen worden door twee nieuwe assistenten, Robert Schellenbach (die wij direct van harte welkom heten binnen de club) en good old Ferry v.d. Wulp.

JO14-1

Sander van Andel en Ewout Smouter, die samen met zijn zoon een aantal seizoen geleden naar Wieldrecht is gekomen, gaan samen de 1e jaars C-lichting trainen. Een nieuw team voor Wieldrecht.

JO15-1

Jordy Valkestijn zal komend seizoen de JO15-1 trainen. Jordy heeft een aantal seizoenen de JO17-1 getraind en maakt nu de overstap naar één leeftijdscategorie jonger. Jordy zal samen met Ralph van Vuuren dit team onder zijn hoede nemen en Ralph gaat de TC3-opleiding volgen.

JO17-1

Bart Dubbeldam heeft de switch gemaakt met Jordy; met andere woorden Bart zal komend seizoen JO17-1 trainen en wordt daarbij ter zijnde gestaan door de ervaren Ad Dubbelman.

JO19-1

Na een meer dan goede samenwerking in de eerste twee seizoenen, waarbij werd afgesloten met respectievelijk een kampioenschap en een plek in de nacompetitie, zijn wij als club erg blij met het feit dat ook komend seizoen Romano Gilaard voor deze groep staat. Zijn vriend en duo-trainer Michael Witman is komend seizoen hoofdtrainer bij FC Dordrecht Amateurs.

Keepers

Ook komend seizoen zal de keeperstraining verzorgd worden door de keepersschool van Wim Berends. De samenwerking tussen de keepersschool Goal Keepers Skills is prima bevallen, de keepers hebben een goede ontwikkeling doorgemaakt en zowel bestuur als TC-jeugd geven hier graag een vervolg aan komend seizoen

Foto staand van links naar rechts: Jordy Valkestijn en Ralph van Vuuren (JO15-1),Wim Berends (keeperstrainer), Bart Dubbeldam (JO17-1), Ard Nagtegaal (JO11-1), Robert Schellenbach (JO13-1), Ewout Smouter (JO14-1), Ferry v.d. Wulp (JO13-1). Zittend: Sander van Andel (JO13/14-1) en Romano Gilaard (O19-1)