Jeugdselectietrainers seizoen 2017-2018

17 juni 2017

Nadat in februari reeds met de verschillende trainers overeenstemming is bereikt over het nieuwe seizoen heeft op 8 juni jl. de ondertekening van de overeenkomsten plaatsgevonden. We presenteren ze u hierbij.

In november 2016 begonnen de eerste gesprekken met de jeugdselectietrainers. Evaluatie van het huidige seizoen en al een voorzichtige doorkijk naar het nieuwe seizoen kwamen aan de orde. Die gesprekken hebben in de maanden januari en februari een vervolg gekregen en hebben uiteindelijk geleid tot de overeenkomsten tussen de verschillende trainers en Wieldrecht.

Als bestuur en TC-jeugd zijn wij blij dat komend seizoen de begeleiding van de jeugdselectieteams er als volgt uitziet:

JO13-1
Geen veranderingen in de staf voor komend seizoen. Na een meer dan prima seizoen te hebben gedraaid zal hoofdtrainer Sander van Andel ook volgend seizoen weer ter zijde worden gestaan door zijn assistenten; André Maissan en Nykle Weijts.

JO15-1
Humphry Thiesky maakt na jaren de jongste jeugd te hebben getraind de overstap naar de JO15-1. Bart Dubbeldam zal hem daarbij, als zeer ervaren kracht, als assistent met raad en daad bijstaan. In onze ogen een duo dat elkaar aanvult.

JO17-1
Ook komend seizoen onder de bezielende leiding van Jordy Valkestijn. Jordy inmiddels in het bezit van zijn TC2-diploma zal daarbij geassisteerd worden door Wim van Kooten. Wim heeft de afgelopen jaren bewezen een zeer kundig trainer te zijn en wij zijn blij dat hij samen met Jordy deze talentvolle groep leiding wil geven.

JO19-1
Na een meer dan goede samenwerking in het eerste seizoen waarbij werd afgesloten met het kampioenschap zijn wij als club erg blij dat ook komend seizoen Romano Gilaard en Michael Witman samen voor deze groep staan. Afgelopen seizoen hebben al 4 A-junioren hun debuut gemaakt in het 1e elftal en dat is uiteindelijk het belangrijkste doel van de jeugdopleiding.

Keepers
Ook komend seizoen zal de keeperstraining verzorgd worden door de keepersschool van Wim Berends. De samenwerking tussen de keepersschool Goal Keepers Skills is prima bevallen; Onze doelmannen hebben een goede ontwikkeling doorgemaakt en zowel bestuur als TC-jeugd geven hier voor het komende seizoen graag een vervolg aan.

Van links naar rechts: Wim Berends (keeperstrainer), Michael Witman (JO19-1), Brian Aarsen (keeperstrainer), Romano Gilaard (JO19-1), Jordy Valkestijn (JO17-1), Humphry Thiesky en Bart Dubbeldam (beiden JO15-1), Sander van Andel, André Maissan en Nykle Weijts (allen JO13-1). Op de foto ontbreekt Wim van Kooten (JO17-1)