Update – 31 oktober 2017 deadline voor correcte pasfoto

24 oktober 2017

________________________________________________
Belangrijk voor alle spelers geboren in 2005 of later! Het is tot en met 31 oktober 2017 mogelijk om zelf een pasfoto te uploaden met de voetbal.nl en de wedstrijdzaken app. Daarna kan dat pas weer rond 15 juni 2018. Zorg ervoor dat de pasfoto op je spelerspas op jou lijkt, zodat de scheidsrechter je toelaat tot de wedstrijd. Anders loop je het risico dat je tot juni 2018 niet aan wedstrijden kunt deelnemen.
_____________________________________________________

Iedereen moet de gegevens die bij Wieldrecht en de KNVB bekend zijn controleren op juistheid. Met de behulp van de voetbal.nl of de knvb wedstrijdzaken app is dit heel eenvoudig:

1) Downloaden (als je dat nog niet gedaan hebt)
2) Registreren indien je dat nog niet eerder hebt gedaan en daarna inloggen (met het e-mail-adres dat je aan Wieldrecht hebt opgegeven en waarmee je mogelijk al actief was op voetbal,nl).
3) Indien de gegevens niet correct zijn, verbeter ze dan zelf. Sommige gegevens mag je niet veranderen, dus die geef je door aan ledenadministratie@wieldrecht.nl onder vermelding van je KNVB relatienr. Dat staat op de spelerspas die je via de app kunt inzien.
4) Daar zie je ook of je een nieuwe, goed gelijkende pasfoto moet maken (kan met je mobieltje) en uploaden.
5) Zet je zichtbaarheid ([instellingen], [mijn gegevens] op ‘normaal’, dan ben je in de wedstrijddocumenten ook op voetbal.nl zichtbaar.

Doe het goed, want daarmee weet je zeker dat je mag voetballen. Je team zal je dankbaar zijn.