Deel je ideeën over de toekomst van onze jeugd

16 december 2017

Onze secretaris heeft onderstaand bericht al per e-mail gedeeld.

De toekomst van de jeugdafdeling: Laat je horen en denk mee!

Ben jij iemand die zelf kan terugkijken op een fijne tijd in de jeugd van v.v. Wieldrecht? Ben je iemand die een kind of kinderen heeft die nu in een van de verschillende jeugdteams zitten? Ben jij iemand die actief is als trainer, leider, coördinator, scheidsrechter bij de jeugd? Ben jij iemand die bij jeugdactiviteiten betrokken is? Ben jij iemand die een mening heeft over of geïnteresseerd is in de toekomst van de jeugdafdeling van v.v. Wieldrecht?

Zo ja, dan nodigen wij je van harte uit om op woensdag 20 december van 20:00 tot 22:00 uur in de kantine van v.v. Wieldrecht het gesprek met elkaar te voeren over “de toekomst van de jeugdafdeling van v.v. Wieldrecht”.

Onder leiding van Arthur van Moorst en Paul Koster zal op een interactieve wijze invulling aan de avond gegeven worden. We zetten in op een inspirerende, positieve en gezellige avond met een grote verscheidenheid aan belangstellenden en betrokkenen.

Om de avond goed te kunnen voorbereiden, vragen wij om je aan te melden. Dit kan eenvoudig door een mail te sturen naar: secretaris@wieldrecht.nl

Aanmelden kan tot maandag 18 december.

 

Met sportieve groet, Arthur van Moorst en Paul Koster

 

P.S. Als je graag wil meepraten, maar niet op 20 december kunt, laat dit dan ook per email weten. We zullen dan kijken hoe we ook jouw ideeën en mening mee kunnen nemen.