Dankwoord organisatie Familiedag zaterdag 10 juni 2017

17 juni 2017

Hierbij wil ik alle mensen die hebben meegeholpen aan de fantastische Familiedag op 10 juni 2017 enorm bedanken voor hun bijdrage. Van vroeg tot laat zijn veel vrijwilligers bezig geweest. Zonder jullie hulp was dit niet gelukt !!!
Grote dank aan Pun Valk die weken achter de schermen bezig is geweest, Marcel Kerseboom voor de begeleiding van de Vaardigheidsoefeningen en de Vriendinnendag,  Peter Tempelaar voor zijn presentatie gedurende de dag, Daniël de Vos voor de muziek, Marleen en Mariska voor de verkoop, Natalie en Leo voor de vele foto’s, medewerk(st)ers catering en kinderactiviteiten, de grote groep opbouwers die ’s ochtend vanaf 7.00 uur aan het werk waren, EHBO medewerkers, enzenz

Dank ook aan de sponsors Drukkerij Jonkheer, Cela woonwereld, AH Cees Van der Poel, Mol Verhuur, Sport Centrum Dordrecht en HulstFlier Installateurs voor hun financiële ondersteuning.

Er deden liefst 140 enthousiaste kinderen mee die allemaal aan het eind van hun vaardigheidsoefeningen beloond werden met een diploma, siroop en popcorn. Naast glitter tattoos, zandtekeningen, fruit, ijsjes, hamburgers konden de kinderen lekker voetballen en was het druk op de springkussens.

De prijswinnaars van de activiteiten:

  • Cela woonwereld Latje trap: 28 aanmeldingen en gewonnen door de trainer van het 1e elftal John den Dunnen
  • AH boodschappen kar:      121 aanmeldingen en de winnaar werd Boudewijn van der Stigchel
  • HulstFlier Installateurs ballen raden:  totaal 121 aanmeldingen, juiste aantal was 68 ballen en door 4 personen juist geraden, na loting ging de waardebon van Sport Centrum Dordrecht € 50,00 naar Levi Rommelse

Tussen het spektakel op en nabij 2 en 3 en de vrijwilligers BBQ werden het 2e en de Jo13-1 als ware helden onthaald na het winnen van de beker.

Bekijk ook s.v.p. de prachtige foto’s van Natalie en Leo door op deze link te klikken.

Met sportieve groet,
Ron Horsten

 

Bewaren