Benefiet voor Sara, door Wieldrecht

11 augustus 2017

Benefiet Voor Sara
Zaterdag 19 augustus staat het complex van v.v Wieldrecht in het kader van een benefiet dag voor de stichting Voor Sara. Een benefietevenement voor het onderzoek naar zeldzame, erfelijke spierziektes. Spierziektes die een mens progressief zwakker maken. Voor dat onderzoek, en het ontwikkelen van een remedie voor herstel is veel geld nodig. Voorlopig geschat op 500.00 euro. De stichting voor Sara heeft op het moment van schrijven van dit bericht al 116.350 euro verzameld. Help allemaal mee om naar het halve miljoen te komen.

De componenten
Tot de benefietcomponenten behoren een 7 tegen 7 toernooi, muziek, kinderentertainment en nog veel meer leuke dingen. Dit natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje. Consumpties kunnen uitsluitend afgerekend met ter plaatse aan te schaffen consumptiebonnen, die alleen op 19 augustus geldig zijn.
De netto-opbrengst van de consumptiebonnen gaat naar de stichting “Voor Sara”.
De dag zal beginnen om 12.00 uur met het toernooi en eindigt om 22.00 uur met muziek. En nog veel belangrijker: met een bijdrage van alle aanwezigen die helpt om het onderzoek mogelijk te maken. Kijk even op de webpagina via deze koppeling.

Dus onthouden: 19 augustus 2017 12:00 – 22:00 uur bij Wieldrecht. Voor Sara!

Houd het facebook-event in de gaten voor meer details. Zie deze koppeling.

Heeft u vragen, suggesties of wilt zich aanmelden als vrijwilliger, sponsor, of deelnemen als team aan het toernooi mail dan naar benefietvoorsara@gmail.com.

We hopen jullie allemaal op zaterdag 19 augustus te zien!

Bewaren

Bewaren